torstai 20. heinäkuuta 2017

Keltanokka kauneushoitolassa

Tällaisen sähköpostin sain viime helmikuussa, kun toteutin 100:n ehdokkaan kuntavaalikuvauksia hektisellä tahdilla:

”Hei Maria 
Oli tosi kiva tavata silloin lauantaina. 
Kiitos kun lauantaipäivälle olit vaivautunut töihin! 
Olet todella ihana ihminen ja todella kärsivällinen, huomaavainen ja ystävällinen, sinulla on haastava työ! 

Omasta puolestani haluan kiittää sinua ystävällisestä palvelustasi ja tarjoan sinulle vartalohoidon +lymfa +jälkeen kuntosalin käyttöä +infrapunasaunan käyttöä lahjaksi Anabellan hyvinvointikeskuksessa. Voit soittaa ja varataan sinulle heti sopiva aika.

KIITOKSIA PALJON 
Yst. terv Anabella Midia Burhan”

Olin luonnollisesti todella iloinen ja otettu tästä mailista. Nyt kesällä kiireet on väistyneet ja minun oli vihdoinkin mahdollista käydä kokemassa kyseiset hoidot. Meikäläinen ei ole koskaan ollut missään selluliitin poistossa, valoimpulssihoidoissa tai sen semmoisissa. Viimeksi olen ulkopuolisesti hoitanut kauneuttani tai kauheuttani kasvojen timanttihionnalla ja sekin oli vuonna 2013. Tämä kokemus oli sen verran ainutlaatuinen, että haluan jakaa sen ja suoda Midialle vähän mainostusta.

Midian kauneushoitola Anabella kuntokeskus on vain naisille suunnattu, joten siellä saa olla ihanan rauhassa ahnaalta tuijotukselta ja häirinnältä. Tutustuin myös hoitolan tiloihin. Paikan päältä löytyy kaikki tarpeellinen kuntosalista infrapunasaunaan ja pieneen naposteltavaan.

Midia teki ensin imurullaushoidon eli tavallaan rasvaimun vartalolleni. Sitä varten puin ylleni tuollaisen valkoisen sukkahousupuvun. Itse laite nimeltään Cellu M6 Integral oli kuin jostain scifi-sarjasta. Midia tuumikin, että tämä on yhdistelmä fysiikkaa, kemiaa ja tekniikkaa. Hoito tuntui pitkälti samalta kuin tatskattuna oleminen. Kuulemma alavartaloon kertyy myrkyt ja ylävartaloon stressi. Oli mukavaa tuntea kuinka selluliitit saivat köniinsä.
Meikäläinen sukkahousupuvussa. Kuvannut Midia B.
Seuraavaksi sain kokeilla Lipolaser-hoitoa. Yläreisiini asennettiin johdolliset möllykät, jotka pikkuhiljaa kuumenivat. Samaan aikaan Midia teki IPL-valoimpulssihoidon kasvoille ja kaulan alueelle. Se tuntui kuin olisi pientä lämmintä rautaa käytetty hetken kasvoilla. Se ei polttanut, vaan tuntui sopivan lämpimältä. Kyseinen vekotin piti erittäin vinkeää ääntä, se ääni oli kuin suoraan Alien leffojen mystisillä ja hurjilla organismeilla.

Lopuksi jalkoihini asetettiin hassut kahluusaappaan tyyppiset jutskat, jotka hölskyttivät läskejäni ees sun taas. Kyseessä oli lymfahoito eli jalkahieronta. Se tuntui pelkästään mukavalta.

Yleensä en salli itseni innostua mistään kauneushoidoista, kun en halua olla sellainen hebbu, joka hassahtaa kaikkiin mahdollisiin ”naisten hömpötyksiin”. Myös sen takia, kun talorempat ja matkustelu nielevät tehokkaasti rahani.

Ennakkoluuloistani huolimatta näiden hoitojen jälkeen oli kyllä yleisesti pehmoinen olo ja kasvojen iho vaikuttaa kiinteämmältä. Tämän osalta eron ihossa tuntee niin selvästi, että ainakin tuohon IPL-valoimpulssihoitoon haluan toistekin. Selluliittiakin olisi kiva saada pois, mutta pitää katsoa mihin on varaa.

Tässä hinnasto

Midialla on aidosti edulliset hinnat, sillä kustannusrakenteeseen vaikuttaa mm. se, että liiketila sijaitsee keskustan sijasta Kaukajärvellä. Vertailin näitä hoitoja tarjoavien yritysten hintoja ja sen myötä uskallan tämän sanoa. Joten jatkossa sitä voisi käydä myös itseään hoidattamassa. Tällaisessa hemmottelussa on mukavaa olla, luotan Midian ammattitaitoon, saan hyödyllistä tietoa ja voi sitä joskus itseensäkin panostaa.

Tämä kokemus kannustaa minua muutenkin miettimään enemmän terveyttä, kehon koostumista ja ruoka-asioita. Lisäksi haluan useamman kerran myötä selvittää onko näillä oikeasti pidempikestoisempaa vaikutusta. Joten tänne tahdon vilpittömästi toistekin, elikkä suosittelen lämpimästi Midian hoitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin tarkastukseni jälkeen. Kuka tahansa voi rekisteröitymättäkin kommentoida tekstejäni. Olen kiitollinen palautteestasi.